• pajzsmirigy göb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktornő! Leletem a következő A pajzsmirigy jobb lebenye 19x27x50mm az isthmus 7 mm széles a bal lebenye 22x33x50mm a középső harmadban 23mm legnagyobb átmérőjű echoszegény göb mely kissé inhomogén és hypervascularisált főleg a széli részeken. A nyak mindkét oldalán néhány 6-12 mm átmérőjű echoszegény nyirokcsomó van. Mit jelent ez a pajzsmirigyet - műteni kell vagy gyógyszeresen kezelni? Köszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves kérdező!
         
        A pajzsmirigy göb természetének felderítése után előfordulhat, hogy műtétre lesz szükség. Pontosabban a kezelőorvossal kell ezt megbeszélnie.
         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-20 16:12:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 19:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: