• Endokrinológia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A következő kérdéssel fordulok Önhöz!Lassan 4 hónapja szédüléses,egyensúly-bizonytalansággal járó problémám van!Nagyon sok szempontból kivizsgáltak,amik közül a fontosabbak: CT,érultrahang,otoneurológia,nyaki röntgen!Ezek negatívok voltak!Ezen kívül voltam több helyen is! Tavaly kioperálták a teljes pajzsmirigyemet Basedow-kór miatt,most 100mg L-Thyroxin-t szedek az eredményem most jó volt!!A neurológián azt mondták,hogy a pajzsmirigy probléma áll a háttérben és majd a szervezetem "hozzászokik" a helyzethez és ez majd normalizálódik és megszűnik ez a mindennapos hullámzó labilis érzésem! Szeretném megkérdezni valóban állhat-e ez a háttérben és valóban magától realizálódik-e majd!Ha igen,mennyi időre lehet számítani?Nagyon szeretnék e nélkül élni mert nagyon kellemetlen tünet! Válaszát előre is köszönöm! Zoltán (23 éves)

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves kérdező!

         Ha jól értettem, tavaly operálták, azaz legalább 9-10 hónappal ezelőtt és mindössze 4 hónapja vannak szédüléses panaszai. Gondolom a pajzsmirigyműködése hosszabb ideje rendben van.

        Ha ez így van, nem tartom valószínűnek, hogy egy megfelelően kezelt és jól beállított pajzsmirigy hormon pótlás mellett a pajzsmirigybetegsége okozza a tüneteit. Mivel nem ismerem a pontos kórtörténetét meg kellene beszélnie panaszait endokrinológus orvosával .

        Tisztelettel:

        Dr. Fáklya Mónika  endokrinológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-01 08:42:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: