• Acromegália?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.Jóna Angelika! Nagyon köszönöm segítőkész válaszát, elnézést, hogy újra zavarom, de lakóhelyemről nagy sajnálatomra dr.Balogh Imre endokrinológust nem tudom megkeresni, de segítene, ha Budapesten ajánlana egy endokrinológus magánrendelőjét. Tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a endokrinológiai szakrendelés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az adatbázisunkban ezt a két nevet találtam. Remélem tudok vele segíteni. Dr. Jóna Angelika

        1.Dr. Csupor Emőke

        Belgyógyász-endokrinológus főorvos

        1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 107.

        1/375-3483 vagy 212-0941

        Rendelés: előjegyzés alapján

         

        2.Dr. Jakab Csilla

        Belgyógyász-endokrinológus szakorvos

        Bejelentkezés: 30/636-0783

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-26 15:42:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 15:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő/Úr! 3.napi hormonsor eredményről kérdeznék.Ezek az értékek mit jelentenek.Látom a referencia tartományt,(megyek majd orvoshoz is,csak nem most)de szeretném ha egy hozzáértő elmagyarázná nekem. TSH:1,43 LH:2,8...