• Nootropil

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Fülzúgásomra Nootropil gyógyszert kaptam.A betegtájékoztatóban azt olvastam,hogy pajzsmirigy tartalmú gyógyszer szedését meg kell beszélni a kezelő orvossal.Letrox nevű gyógyszert is szedek pajzsmirigy alulműködésre.Szeretném megkérdezni,hogy okozhat e ez problémát?

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegség témában

        Tisztelt kérdező! Véleményem szerint szedheti együtt a két gyógyszert. (ne egyszerre vegye be őket)


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2020. szeptember 17., 08:49; Megválaszolva: 2020. szeptember 21., 16:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő
        Mitől igazán ártalmas a cigaretta?
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos