• Lh szint

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm.Érdekelne a véleménye a 3ik napi vérvételröl.a saját orvosom sajnos annyival lezárta hogy magas az lh szint.de semmi gyogyszert kezelést nem irt elö. Lh szint 21,66 Fsh szint 8,81 Osztraidol 524 A sima cukrom 5.5 A 60perces 9,7 A 120perces 4,9 Inzulin 2,2 a 60perces 37 a 120perces 25. Válaszát köszönöm

        Dr. Fáklya Mónika válasza a LH szint témában

        Tisztelt kérdező! Igen, ez az érték magasabb a kívánatosnál. Azt, hogy ezt mi okozhatja a megadott információk birtokában nem lehet eldönteni.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2020. június 05., 12:13; Megválaszolva: 2020. június 16., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: