• Hormon egyeb vervetel kerdesek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo napot erdeklodnek orvosom elkuldott vizsgalatokra hormon cukor vizsgalatra es pocit megijedtem eredmemytol es nem akarok varni mig visszamegyek prolaktin hormonnal jott vissza hogy 36.5 ertek es egy plusz van ez problema es koleszterinnel 6.0 es Asat (GOT) ott 70 ertek a kis verkepnel feherversejt 3.95 az - meg thyereod s hormon is 4.842 az is plusszos ezek rosszak v mit jelentenek ezek elteresek?

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegség témában

        Tisztelt kérdező! Ezek nem nagy eltérések, és egszen banális okok is lehetnek a háttérben - pl. túlsúly- de mivel szóba jön gyógyszeres kezelés is, mindenképpen menjen vissza az orvosához, illetve endokrinológus szakorvoshoz.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2020. január 06., 15:33; Megválaszolva: 2020. január 21., 19:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: