• Pajzsmirigy?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok. Már egy jó ideje vannak ( van hogy napi szinten van amikor egy hétig sincs) rosszulléteim. Meg próbálom elmagyarázni hogy mik a tünetek : először teljesen kiszárad a szám nyelni szinte alig tudok (ha innék pár kortyot tuti félre nyelnék), elkezd remegni a kezem meg olyan zsibbadás fut végig rajtam és ilyen ájulás szerű érzés. De el nem ajultam még. Gombóc érzés a torkomban meg mintha megakarnék fulladni. Általában olyan 20percig van rajtam egy ilyen "roham". A rosszullét vége felé elég sűrűn van vizelési ingerem (kB 10percenkent) és ilyenkor elég sok vizelet is távozik. A kérdésem az lenne hogy nekem pajzsmirigy problémám van. 6 éve műtöttek strummával is. De úgy néz ki megint kiujult. Okozhatja a strumma ezeket a tüneteket? Ha nem akkor mitől lehet? Merre felé induljak meg? Válaszát előre is köszönöm. Üdv Krisztina

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegség témában

        Tisztelt kérdező! Hormonzavart az endokrinológiai szakrendelésen lehet kizárni. Amennyiben itt nem találnak eltérést pánikbetegég irányában javaslom további vizsgálatait.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2019. december 23., 15:52; Megválaszolva: 2019. december 31., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: