• Magas T4 érték oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr úr /dr nő! 2002 -ben teljes pajzsmirigy eltávolításom volt. Azóta L-thyroxin gyógyszert szedek, rendszeres kontroll mellett. 2019.07.30 labor érték, gyógyszer125 µg TSH 6,162* szabad T4 16,27* szabad T3 4,4 A TSH és T4 magas a labor szerint. Emeltem az adagot 150 µg -ra következő labor 2019.10.31 TSH 1,77 szabad T4 16,18* szabad T3 4,21 A TSH lecsökkent, a T4 továbbra is magas, mit kell tennem? Ezeket a gyógyszereket szedem még: bisoprolol, telmisartan, amlodipin, merckformin, eliquis, lapiden, tenaxum, panangin. Válaszát köszönve. Tisztelettel: Miklós email: [email protected]

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a tsh t4 témában

        KEdves Miklós Meg lehetne próbálni Syntroxine-t szedni. NEhéz beállításnál szoktuk ezt adni, azért drágább mint a hagyományos. Hasonló dózissal érdemes kezdeni, nyilván fel kell iratni.


        Kérdés: 2019. november 09., 18:31; Megválaszolva: 2019. november 22., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: