• Hormonális egyensúlytalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő! Hova, illetve kihez forduljak abban az esetben, ha valószínűleg az agyalapi mirigyemmel van gond? Megoldást találok egy endokrinológiai szakrendelésen? A tünetek: alacsony progeszteron, magas prolaktin, magas ösztrogén és magas TSH, de teljesen oké T3 és T4. Továbbá a teljes vérképen a total bilirubin is évek óta magas… Választ még erre sem kaptam. (Fogamzásgátlót 5 éve nem szedek.) A hormonális egyensúlytalanságot igazolta a nőgyógyászati vizsgálat is (túl hosszú ciklusok), jelenleg Premens-t és D-vitamint szedek, fél éven át, utána kontroll. De engem nem hagy nyugodni a TSH… Köszönöm válaszát! Üdvözlettel, Edit

        Dr. Árki Ildikó válasza a se bi, TSH témában

        Tisztelt Kérdező! Endokrinológiai rendelés felkeresése javasolt, magas TSH mögött subklinikus hypothyreosis is állhat. Ha csak a total serum bilirubin magasabb, a májfunkció többi paramétere normál tartományban van, akkor az eltérés oka lehet Gilbert kór. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. szeptember 01., 14:54; Megválaszolva: 2019. szeptember 01., 16:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: