• Endokrinológiai zavar lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Fáklya Mónika! Az előző kérdésemre azt írta, túlsúly okozhatja a problémámat. 160 cm és 54 kg vagyok, 3.5 kg-val könnyebb, mint a 3 gyermek megszületése előtt. Jelentkezzek endokrinológusnál a tüneteimmel, vagy másik orvost ajánlana? Köszönettel: Kovács-Gál Dóra

        Dr. Fáklya Mónika válasza a inzulin témában

        Tisztelt kérdező! Igen, jelentkezzen endokrinológusnál.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2019. július 24., 16:08; Megválaszolva: 2019. augusztus 12., 18:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az édesanyám tüdő- és vastagbél daganattal diagnosztizált (nem áttét). Jelenleg a tüdő daganat áll kemoterápiás kezelés alatt, a vastagbél daganat csak passzázs zavar esetén operálható. A tüdődaganat kezelése...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Harc az ajakherpesz ellen
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.