Hormonzavar

Tisztelt Doktor Úr! Magánrendelésen csináltattam rákszűrést és fertőzésre kaptam kúpot. Más rendellenest nem diagnosztizált. Évek óta nagyon zsírosodik a hajam, bőröm, fokozott a szőrnövekedésem (arc, has, mellbimbó környéke). Bőrgyógyász nőgyógyászhoz irányított. A magánrendelésen ter.illetékes szakrendelésre küldtek kivizsgálás céljából. Nem tudom, hogy van-e értelme kivizsgálni. Ha csak fogamzásgátlávól lehet ez elleni tenni, akkor felesleges mert a májbetegségem miatt hepatológus nem engedi. Ha valóban hormonális eredetű a gondom, van más kezelési lehetőség? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a hajhullás témában

Tisztelt kérdező! Vizsgáltassa ki magát, hogy választ kapjon a kérdéseire. A kezelés a kapott eredmények függvénye.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2019. július 20., 17:11; Megválaszolva: 2019. július 23., 21:26
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztencia?
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése