• Inzulinrezisztencia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Babát szeretnénk, már több , mint 3. éve,sajnos eddig nem sikerült,pedig már volt 3 inszeminációm!Laporoszkópos műtétem volt 2 szer és a petevezetők átjárhatók, 1. műtétnél volt cisztám, másodiknál endometriózis. Tegnap voltam cukorterhelésen és ezek az eredményeim!Inzulirezisztenciám van?Forduljak endokrinológushoz? Fruktózamin: 245uml/L HbA1c: 4,9 % HbA1C (IFCC) 30mmol/mo Glükóz 0perc: 5,1 Inzulin 0perc : 12,4 uU/mL Glükóz30perc: 8,4 Insulin:30perc: 144,1 uU/mL Glükóz:60perc: 6,9 Insulin:60perc: 76,4 uU/ml Glükóz:90 perc: 7,3 Insulin90 perc: 93,0 uu/ml Glükóz:120 perc: 5,8 Insulin120perc: 68,0 uU/ml TSH:0,810mu/L Köszönöm válaszát!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a inzulin témában

        Tisztelt kérdező! Ezek az értékek rendben vannak.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2019. május 15., 15:43; Megválaszolva: 2019. május 18., 18:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: