• Sella Mri

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        KedvesDoktor ur!A koponya MRI,MRA vizsgalaton voltam.Minden rendben talaltak,egy ket 2mmes gocon kivul..Sella normal meretu.A kerdesem az lenne,ha microadenomam van akkor is normal meretu a sella?kettoslatas,homalyos latasom van es 4 honapja nem szuno fejfajas.Mikor megjon a havi verzes akkor 3 napra megszunik minden fajdalom.Aztan kezdodik elolrol.Nem szedulok,de mar 2 eve igy vagyok a szememmel,a fejfajas csak.nost 4 honapja kezdodott.Szemeszeten azt mondtak van egy 0.5os rovidlatasom de meg szemuveg sem.kell ehhez.Torznak latok 50meter utan mindenkit es szelkemkepesen..Nyaki Ct:kiegyenesedett lirdisis.Gyogytorna.A reumatologus azt mondta ettol bem lehet folyamatos szellemkepes latasom.Neurologus pszihologushoz kuldott,az meg vissza a neurologushoz,nincs se depressziom sem stressz az eletemben.De lassan az lesz mert mar nem birok ugy elni hogy napi 6 szem fajdalomcsillapito.Az sem.nagyon hasznal...Lyme kor 2eve pozitiv.de par hete mar negativ igm,igg,p41 ketes..Clamidia pneum.igg pozitiv volt 2 eve de arra is mar beszedtem rengeteg antibiotikumot.A testhomersekletem 35,5 mindig.A nyakam tuzforro 4 honapja.On szerint lehet agyalapi mirigy daganatom?nincs latoter kiesesem.Osztrogen,lh,fsh ketszer magasabb menzesz elejen es vegen is.Prolaktin 20szazalekkal magasabb a megengedettnel.tsh rendben,anti tpo nagypn alacsony.Gyulladas nincs a szervezetemben,vizelet rendben.Vesemben lipoma.On szerint csinaltassak sella Mri-t?Koszonom valaszat!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a prolactin témában

        Tisztelt kérdező! Egy mikroadenoma nem változtatja meg a sella méretét. A hormoneltérései miatt javaslom endokrinológiai szakvizsgálatát.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2019. április 11., 09:31; Megválaszolva: 2019. április 16., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció