• Pajzsmirigy túlműködés kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Rutinlabor alkalmával a következő erdményeket kaptam: TSH=0,0003, FT4=31, FT3=16. Jelentősebb klinikai tüneteim nincsenek, szükséges-e gyógyszeres kezelés vagy majd csak akkor ha komolyabb panaszok jelentkeznek. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy túlműködés témában

        Kedves kérdező!
         
        Pajzsmirigy túlműködése van, mihamarabbi gyógyszeres kezelése szükséges. 

        Dr. Fáklya Mónika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-15 11:06:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 07:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés