• Diabétesz 15 èvesen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Fiam, 15 èves, 105 kg, 182 cm magas. Hirtelen hízott még, bőre szetrepedt. Synlabnal vett vér lelete: èh. vc: 5,3; èh. inzulin 17,9; 60 perces vc. 5,9; 60 perces inzulin 241,3; 120 perc vc. 5,0; 120 perces inzulin 61,3. Homa- index 4,22. TSH 4,32. Kérdésem az lenne, hogy diéta mellett szukseges- e tbl. Illetve hova lehet vinni a gyereket, melyik ambulanciat ajánlja? Köszönöm előre is válaszát.

        Dr. Árki Ildikó válasza a elhízás témában

        Tisztelt Kérdező! Több lehetőség is van, gyermek diabetológiai, gyermek obesitas, illetve gyermek endokrinológiai rendelés. Mindenképpen szakorvosi vizsgálat szükséges, ez fogja meghatározni a kezelést a további teendőt. Budapesten a Budai Gyermekkórházban (Szent János Kórház és Észak Budai Egyesített Kórházak) mindhárom szakrendelés elérhető.Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. augusztus 26., 18:46; Megválaszolva: 2018. szeptember 02., 21:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: