• Pajzsmirigytúlműködés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy Endokrinológusnál jártam, aki izotópvizsgálatra küldött, és vervételre. Szeretném ha a leleteim alapján ön is megállapítaná, hogy valóban az -e a bajom.Nagyon rosszul vagyok.Szédülök, izzadok, reszketek, fáj a nyakam, alig birok nyelni.Fogytam 4 kg.Ideges vagyok.Doktorúr nyugtatót Alprazolom, valamint Propanolol szívgyógyszert irt. Metotyrin a gyógyszer amit szednem kell.Napi 1 tablettát.Kérem nyugtasson meg hogy nem más a bajom. Mert van olyan ismerősöm akinek semmiféle tünete nincs. A betegsége ugyanez.Pajzsmirigytúlműködes. Köszönöm válaszát.Laboreredmény:TSH 0.017mlu/l FT4:52.72pmol/l FT3:18.89pmol/l Anti-TPO:10lu/ml alatt Tisztelettel

        Dr. Rakk Erika válasza a hyperthyreosis témában

        Tisztlet Kérdező! A leletek alapján Önnek valóban pajzsmirigy -túlműködése van. Kezelőorvosa a megfelelő terápiát indította el.


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, endokrinológus, belgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Rakk Erika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. június 11., 17:31; Megválaszolva: 2018. október 28., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: