• Pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Voltam nyaki ultrahangon és ez az eredmény lett. "A PM mk. lebenye átlagos nagyságúak. Mk. lebeny echoszegényebb ihomogen szerkezetű. Az isthmus nem szélesebb. Szabályos szerkezetű nyelvgyök és submandibularis nyálmirigyek. A nyakon kóros nycs. nem ábrázolódott." Azt mondták ezzel elég októberbe mennem(mivel akkor lesz a kontroll). Gombócot érzek a torkomban, bár az lehet, hogy a stressztól van) Kérdésem: Várjak ezzel októberig? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegségek témában

        Tisztelt kérdező! A gombócérzést ez a lelet nem magyarázza. Elegendő a megadott időpontban elegendő kontrollra mennie.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. június 24., 23:14; Megválaszolva: 2017. július 04., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: