• pajzsmirigy és terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornó! A két hete készített labor eredményem: TSH 0,479 mIU/L 0,400 - 4,000 szabad T3 6,11 pmol/L * 3,80 - 6,00 szabad T4 12,04 pmol/L 7,75 - 15,21 Progeszteron a ciklus 21. napján: 59,3 nmol/l A kérdésem az, hogy ezen értékek alapján, van esélye a természetes teherbe esésnek? Két éve naptármódszer használatával védekeztünk a férjemmel, és tavaly nyáron eldöntöttük, hogy komolyan belevágunk a baba projektbe. Azóta sajnos negatívak a terhességi tesztek, ebben a hónapban clostylbegyt szedését javasolta a nőgyógyászom. A labor értékek normálisak, vagy esetleg a pajzsmirigy lehet ebben az esetben az oka a sikertelen próbálkozásoknak? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel, Eszter

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegségek témában

        Tisztelt kérdező! Ezekkel az értékekkel teherbe lehet esni. A határértéken levő TSH ellenőrzése javasolt.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. február 03., 12:40; Megválaszolva: 2017. február 03., 15:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: