• Eredmény kiértékelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Szeretném megkérni, hogy az alábbi eredményeim alapján javasol-e további vizsgálatokat. A panaszaim miatt a pajzsmirigy alul-működést (hízás diéta és mozgás mellett, fáradékonyság, száraz bőr, koncentrációs zavar stb.) gyanítottam, ezért elmentem endokrinológushoz, aki azonban sajnos nem igazán foglalkozott a panaszaimmal. Az akkor vitt vérvizsgálaton a T4 érték 11,19 volt. Ő kérte, hogy újabb vérvizsgálatot készíttessek. A mostani az alábbi: 24061 TSH : 1,6400 mIU/l 24021 Szabad T4 : 11,60 pmol/L 24031 Szabad T3 : 4,18 pmol/L 2661H ATPO : <10,0 IU/mL Kérem, szíveskedjen tanácsot adni, hogy javasol-e további vizsgálatokat, vagy a fenti értékek így teljesen normális pajzsmirigy működést mutatnak-e. Válaszát várva és előre megköszönve: tisztelettel Cz. Éva [email protected]

        Dr. Fáklya Mónika válasza a elhizás témában

        Tisztelt kérdező! Ezek az értékek normális tartományba esnek.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2016. május 09., 11:18; Megválaszolva: 2016. május 26., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: