pajzsmirigy alulműködés

Kedves Doktor Nő! Nemrég voltam endokrín magánrendelésen, ahol 11 fölötti TSH értékre napi 1x1 75-ös Letroxot kaptam. A kérdésem az lenne, hogy magas vérnyomás esetén (napi 1 x 1 Coverex) szedhető-e a Letrox tabletta) a rendelésen sajnos erre a kérdésemre nem kaptam választ. Köszönettel: Marietta

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező!

Igen szedhető. Bár ha most kapott először ilyen tablettát kicsit magasnak tartom a kezdeti adagot. Nem értette félre? Kérdezzen rá a kezelőorvostól!

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2016. február 15., 08:28 ;Megválaszolva: 2016. február 21., 18:18
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Pajzsmirigy alul vagy felülműködés...
Tisztelt Dr. Nő/Úr Arra szeretnék választ kapni, létezik e olyan (hormon) injekciós kezelés kifejezetten pajzsmirigy alul vagy esetleg pajzsmirigy...
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése