Magas Prolactin szint/London

Kedves Monika Doktorno, Olyan kerdessel fordulok Onhoz ami talan nem a leggyakoribb. Kulfoldon (Londonban) elek, es az orvosi ellatas nem eppen a legmegfelelobb. Az utobbi honapokban sajat biztositast is kotottem, hatha majd az komolyabban szakositott orvoshoz ajanl. Tovabbra is csalodott vagyok, mivel evek/honapok ota nem haladok egyrol a kettore es a tuneteim rosszabbodnak. A kerdesem a kovetkezo. Ha elkuldom az osszes verveteli leletem, es tovabba az osszes szakorvosi velemenyt. Tudna modot talalni skype vagy telefonos beszelgetes soran diagnosztizalni? Termeszetesen megteritem az arat. Elore is koszonom a valaszat. Udvozlettel, Tunde H [email protected]

Dr. Fáklya Mónika válasza prolactin témában

Tisztelt kérdező!

Megtisztel a bizalmával, de sajnálom ez nem lenne korrekt, így ilyet nem vállalok.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2016. február 02., 00:12 ;Megválaszolva: 2016. február 21., 18:02
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Magas prolactin szint
Prolactin és mellékvese
Terheléses prolaktin vizsgálat...
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! A bal szememen villámlátás jelentkezett, ami kb. 4 hónapja tart. A szemorvos glaukómára gyanakszik, vagy az is lehet...
Koponya MR lelet
Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi MR lelet értelmezésében kérném a segítségét. A 18 éves lányom leletéről lenne szó, akit az endokrinológus orvos...
Ptolactin
Kedves Orvosok! Tejcsorgásom van évek óta (kbb8 éve) ,már terhességem előtt is volt. Főleg peteérés után fokozódik a menzesz kezdetéig ilyenkor...