• Hormonvizsgálat időpontja

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Endokrinológusom elküldött vérvételre (LH, FSH, Estradiol, Kortizol, 17-OH Progeszteron, DHEA-S, Totál tesztoszteron, Gihidrotesztoszteron). Ki kellett számolnom előre, hogy a vérvétel a menstruáció utáni 5. napra essen, mert csak előre bejelentve lehet menni. Én akkor kiszámoltam, ám hamarabb megjött, így a vérvétel a menstruáció kezdete utáni 7-8. napra esik majd! Sajnos elöbb már nem is tudnék menni, egyrészt a hétvége, másrészt utazás miatt. Ez problémát jelenthet? (Bár az orvos mintha azt is mondta volna mellékesen, hogy a menstruáció kezdetétől számított 5-10. nap között kell menni!)

        WEBBeteg szakértő válasza a hormonvizsgálat témában

        Kedves Hölgyem!

        Nyugodjon meg, jelentős eltérést nem fog jelenteni a 2-3 napos
        eltolódás a labor leletekben. Amennyiben értékei kóros tartományban
        lesznek, abban az esetben egyébként is a vizsgálat ismétlését célszerű
        kérni.

        Tisztelettel: Dr. Balogh Imre


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-06 22:32:06; Megválaszolva: 2010. augusztus 10., 18:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés