babavállalás

Kedves Szakértő! Párommal babát tervezünk. Ismerősöm ajánlotta, hogy a ciklus 5. és 21. napján vetessek le értékeket. Szeretném megkérdezni, hogy az értékek alapján rendben lehet-e a természetes úton fogantatás. A 21. napi vérvétel eredménye még nincs meg. Gondoloom az lenne a beszédesebb, hogy van-e peteérés stb... Nem tudom az ötödik napiból mit lehet megállapítani! Elmondaná kérem mit lát. Van ami picit magas, de nem vészes, vagy picit alacsony. Van-e olyan amin javítani kellene a fogantatáshoz? Leírnám párom adatait is. Válaszát előre is köszönöm! ciklus 5. nap: TSH: 1, 95 mIU/l ref.tart.: 0, 27-4, 2 T4 szabad funkc: 17, 93 pmol/l ref.tart.: 12-22 T3 szabad funkc: 4, 67 pmol/l ref.tart.: 3, 1-6, 8 LH: 5, 03IU/l ref.tart.: 1, 9-22, 5 FSH: 7, 14 IU/l ref.tart.: 2, 5-10, 20 Prolaktin: 112, 7mIU/l ref.tart.: 59-619 Ösztradiol: 157, 2 pmol/l ref.tart.: 71, 6-529, 2 Progeszteron: 0, 72 nmol/l ref.tart.: <4, 45 Kortizol: 546, 4 nmol/l LH/FSH=0, 7 Párom spermavizsgálatának eredménye1: Karentia: 4 nap Volume: 5, 5 ml Appearance NORM Liquefaction NORM Viscosity NORM PH 7, 4 WBC NORM Concent. 15M/ml Prog.motil. 20% Norm. Morph. 17% MSC 3, 0 M/ml FSC 1, 5 M/ml SMI 51 ALL sprem 82, 5M Motile sperm 16, 5M Func sperm 8, 25M Párom spermavizsgálatának eredménye2 két hónap múlva: Karentia: 3 nap Volume: 5, 0 ml Appearance NORM Liquefaction NORM Viscosity NORM PH 7, 4 WBC NORM Concent. 26M/ml Prog.motil. 30% Norm. Morph. 19% MSC 7, 6 M/ml

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza meddőség témában

Tisztelt kérdező!

Az ön eredményei rendben vannak. A párja eredményeit urológus tudja értékelni, ez nem a szakterületem.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2015. október 07., 10:21; Megválaszolva: 2015. október 23., 14:05
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
TSH és meddőség összefüggése
Tisztelt Webbeteg! 2006-os laboredményeim: TSH: 0, 478 miU/l, T3: 6, 34 pmol/l, T4: 18, 5 pmol/l. Majd tavaly készült pajzsmirigy uh; dg.: diffus...
Inzulinrezisztencia eredmények
Szeretném megkérdezni, hogy ilyen értékekkel bele merjek e vágni a lombikprogramba, vagy folytassam tovább a diétát, sportolást esetleg gyógyszeres...
PCO- Inzulinrezistencia, teherbe esés
Tisztelt Doktor Úr! 2éve próbálkozunk a férjemmel hogy babánk legyen. Voltam endokrinológusnál. Az utolsó laborom alapján a 20.napi vérvételem a...
TSH túltengés
T.doktornő eredményeim értéke: hormonok: follikulu stimulálo hormon 8, 9.lutelizáló hormon: 4, 3.prolaktin: 16, 05 totál tesztosztrom 0...
Baba projekt
Tisztelt Doktor Úr!   A következő a problémám. A férjemmel 1 év próbálkozunk a baba projekttel. Mivel sikertelenül...