fiú mellduzzanata

Tisztelt Doktornő, fiamnak kamaszkorában jelentkezett a bal mellbimbójánál (a környékén) egy duzzanat. A gyerekorvos akkor látta, azt mondta, ez természetes, és el fog múlni. Most viszont már 20 éves lesz, és még mindig nem múlt el. Nem fájdalmas, nem váladékozik, csak közepesen duzzadt. Nem kellene-e orvoshoz fordulni vele, és ha igen, milyen szakorvoshoz? Előre is nagyon köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pubertalis gynecomastia témában

Tisztelt kérdező!

Vélhetően a kamaszkori emlőduzzanat maradványa lehet amit leírt. Ez ártalmatlan, de hogy megnyugodjon, endokrinológiai szakrendelésen mutassa meg a fiút.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2015. július 05., 13:28; Megválaszolva: 2015. július 08., 20:51
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
serdülőkori gynecomastia
Kedves Doktornő! 9 éves fiam (152cm és 59 kg) jobb oldali emlője nagyobb, mint a bal, ill. duzzadtabb (még a hónalja is, ami egyébként már...
Terheléses mellékvese (kortizol)...
Pajzsmirigy lelet műtét után
Pajzsmirigy
Pajzsmirigy UH lelet alapján van-e...