IR, vagy minden rendben van?

Tisztelt Doktornő! Férjemmel másfél éve próbálkozunk, de nem jön a gyermekáldás. Most lombik előtt állunk, és a cukorterhelésem eredménye a következő lett: Vércukor: 0: 4, 3 mmol/l, 60: 5, 0 mmol/l, 120: 3, 7 mmol/l, Inzulin: 0: 9, 6 uIU/ml, 60: 89, 0 uIU/ml, 120: 58, 4 uIU/ml. Ezen eredmények alapján fennállhat az IR? Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza inzulinrezisztencia témában

Tisztelt kérdező!

Minimálisan magasabban a glükóz utáni inzulinszintek, de ez nem akadálya a terhességének.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2015. június 15., 12:16; Megválaszolva: 2015. június 17., 21:11
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Visszatérő IR?
Inzulin rezisztencia és pajzsmirigy...
Terheléses vércukorvizsgálat lelet
Tisztelt Doktornő/Úr! Szeretném megkérdezni, hogy terheléses vércukorvizsgálatról az alábbi eredményeim jók-e, vagy fennállhat-e valamilyen...
Inzulinrezisztencia
Üdvözlöm! Másfél éve amikor terhes voltam , csináltak nálam terheléses cukor vizsgálatot. Ott az első vérvétel értèke 5,7 lett majd a 120...
Valóban inzulinrezisztencia?
Kedves Rakk Erika Doktornő! Korábban írtam Önnek, amennyiben ez nem IR, akkor Ön szerint semmilyen cukoranyagcsere-betegség nem áll fent? Most...