pajzsmirígy

Tisztelt Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy voltam nyaki ultrahangon mert az utóbbi időben sokat híztam és pajzsmirigyre gyanakodtam. Az ultrahangon azt mondták, hogy nincs eltérés. Voltam vérvételen is és a TSH-m 4.91 iu/ml. Ettől függetlenül lehetek pajzsmirigy beteg?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza hízás témában

Tisztelt kérdező!

Ezen eredmények alapján a hízás okát máshol javaslom keresni, mert bár a TSH felső határon van, de nincs jelentősebb emelkedés, ami pm. alulműködésre utalhatna. Kontrollját azonban javaslom.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2015. június 02., 02:03; Megválaszolva: 2015. június 02., 17:03
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint
Pajzsmirigy aspirációs citológiai...