PajzsmirigyM

Tisztelt Cím Az alábbi tünetegyüttes alakult ki nálam (hosszabb ideje): - Hangulatingadozás (pánikroham, depresszió, kedvetlenség) - Alvászavarok, ébredéskor "vizsgadrukk" érzés- nappal fáradtság - jobb oldali szemhéj duzzanat (szemhélycsüngés) - lábszárak és lágyék időszakos viszketése - hízás - koncentrációs zavarok, feledékenység - libidó csökkenés - bal kéz ujjainak enyhe zsibbadása - mozgásnál "elnehezedett végtag" érzés (főleg lábban) - állóképesség csökkenése Tavaly egy epehólyag eltávolításon estem át, a tünetek előtte és utána is felbukkantak, hol külön, hol az összes egyszerre. Labor eredményeim nem mutattak eltérést egy esetben sem, ám mégis pajzsmirigy problémára gondolok. 41 éves férfi. Válaszukat köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rakk Erika válasza tünetegyüttes értékelés témában

Kedves Kérdező! Gondolom a laborokban néztek pajzsmirigy hormonszintet ill TSH-t is. Ha ezek rendben voltak, akkor nem ez okozza a panaszokat, inkább kimerültség ill. a pánikbetegség.

Dr. Rakk Erika
Dr. Rakk Erika diabetológus, endokrinológus, belgyógyász
Kérdés: 2015. május 18., 23:48; Megválaszolva: 2015. május 29., 23:22
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint