Fibroadenoma, endokrinológia.

Tisztelt Doktornő/Úr! Tavaly találtak a jobb és a bal mellemben két-két jó indulatú csomót (Fibroadenoma) , nem sokkal rá ki is mütöttek mindkettőből 1-1et. Eljött az éves kontrollnak az ideje, tehát elmentem egy mammográfiai vizsgalatra (UH) ...ahol közölték velem hogy most egy újabb is kialakult a régiek pedig duplájukra nőttek meg. De mint kiderült elkellett volna küldeni valamelyik orvosnak egy hormonvizsgálatra (Endokrinológia) , viszont ezt egyiköjük se tette meg. Még sose jártam ilyen vizsgálaton! Arra lennék kíváncsi hogy egy ilyen jellegű vizsgálatnak mi a menete és hogy fognak engem megvizsgálni, van esetleg bármi jelentősége annak hogy én még szűz vagyok? Előre köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza hormonvizsgálat témában

Tisztelt Kérdező!

Hormonvizsgálatot endokrinológus, vagy nőgyógyász kérhet. A vizsgálat vérvételből áll. A szüzességnek nincs jelentősége.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. március 12., 20:46; Megválaszolva: 2015. március 14., 21:43
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy lelet
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...