Magas TSH - struma nodosa

Tisztelt doktornő! Mindig 1 körüli értéken volt a TSH-m, január elején történt Struma nodosa műtét (hideg göb) kapcsán eltávolították a pajzsmirigyemet, és ezután 50 mikrogranmm l-Thyroxint szedtem hat hétig. Ekkor a vérvétel után 9, 4 volt a TSH-m, az egyéb értékek rendben voltak, 150 mikrogrammra állítottak át. Az a kérdésem, hogy most érdemes-e anti-TPO vizsgálatot kérni? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező!

A kezelésen nem változtat ha ebben az esetben ismerjük az aTPO értéket. Az ok felderítésében lehet szerepe.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2015. március 04., 10:43; Megválaszolva: 2015. március 08., 07:59
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy lelet
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...