menstruacios problemak

legelso menstruaciomtol kezdve soha nem volt beallva rendesen volt hogy jott normalisan volt hogy 3 honapig semmi.nogyogyaszom fogamzasgatloval kezelt amig szedtem addig minden rendbe volt de amikor el kellet hagyjam mar ujra rendetenul jart. igy folytatnom kellet a szedest de a vegere oda juttam hogy nelkule egyaltalan nem jon mar meg. belso szerveimmmel minden rendben kivizsgaltak voltam endokrinologusnal a pajzsmirigyem rendben tobb vizsgaalat utan annyit allapitotak meg hogy nagyobb volt a prolaktin szintem (54) de furcsa tunetek is jottek megindult a tejtermelesem, nehez legzes, alvasi problemaim voltak es vannak. meg egyszer regebb mondtak egy olyant is hogy nincs egyaltalan peteeresem sem.vegul azt mondtak hogy csinalnom kell egy MRI-t mert lehet az agyalapi mirigy a hibas de erre meg nem volt lehetosegem.ehhez sem fuztek tul sok remenyt szoval nem tudnak mondani semmit egyelore. terhesseg nincs csinaltamtesztet is de egy ideje mar a menstruaciom is furcsa kesobb jon meg es hamarabb is vegzek es egyre kevesebb a mennyisege is mintha akarna kimaradni. nagyon tanacstalan vagyok. elore is koszonom a valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza menses témában

Tisztelt kérdező!

A magasabb prolactin szint okozhat menses rendetlenséget. Gyógyszerrel jó kezelhető probléma. Az MRI-t végeztesse el. Endokrinológusnál tudja a vizsgálatokat és a kezelést elvégeztetni.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2015. február 28., 22:26; Megválaszolva: 2015. március 08., 07:43
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint