Mitől izzadok?

Üdvözlöm doktornő! Röviden magamról irnék. 157 cm 90 kiló vagyok. Cukorbetegségem és az ezzel járó magas vérnyomásom van. A súlyom hol lemegy 80 kilóra hol fel 95 ig. Elég jól tartom a diétát, csak néha vétek. Mostanában nagyon hamar leizzadok, de annyira, hogy a hajam is vizes, mint akit leöntöttek, és gyengeség fog el. Ez pillanatok alatt megy végbe. Erre doktornő mit javasolna? Dolgozni járok, és zavar hogy úgy nézek ki, mint aki fürdött, nem beszélve hogy a pólóm is foltos az izzadástól.Bármilyen izzadság gátlót használok, izzadok, büdös nem vagyok, mert a szag ellen jók a dezodorok, de mit tudnék izzadás ellen tenni? Nem csak a karom alatt hanem az egész testem, karom, lábam mindenem izzad. Mostanában az államon több szőrszál jelent meg. Ön mit javasol erre? Merre induljak, mitől lehet ez? Válaszát előre is nagyon köszönöm. Tisztelettel Belme Katalin

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza elhízás témában

Tisztelt kérdező!

Ez a súlyingadozás a rosszul tartott diéta miatt van. Ez nem tesz jót a szervezetének. Az izzadékonysága is az anyagcserezavar következménye, ahogyan ez okozhat férfi hormon túlsúlyt is, ami a szőrösödést okozza. tartsa be tényleg pontosan a diétát, és sportoljon. Az ön ideális súlya 65 kg-nál nem lehetne több.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2015. február 24., 19:07; Megválaszolva: 2015. február 26., 19:02
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint