Belefáradtam...

Kedves Doktornő! 1 éve diagnosztizálták nálam az autoimmun pajzsmirigy alul működést. A 8-9 körüli értékről le tudtuk csökkenteni 1-2 körülire a TSH- mat, most 100 mikro Letroxot szedek. Elvileg az értékeim jók, de sajnos a tüneteim nem akarnak javulni: -állandó fáradság, csak vonszolom magam egyik napról a másikra, teljesen mindegy hány órát alszom, nappal ha tehetem mindig lepihenek, mert nincs kedvem, erőm a feladataimra.1 év alatt 12 kg híztam.Úgy is hízom, hogy cukrot nem eszem, csak teljes kiörlésű lisztet használok, figyelek a szénhidrátokra. Érdektelen lettem, másokkal szemben, a munkámat sem szeretem már úgy mint rég, a libidóm teljesen megszűnt.Nagyon könnyen leizzadok. Nincs párkapcsolatom, de így nem is lesz. Nagyon sokat őrlődöm, Sokat sírok, nagyon könnyen elsírom magam. Olyan ez mint valami zombi vírus: alszom, eszem, sírok, mint valami csecsemő. Hosszú hónapok óta másról sem szól az életem, mint várni türelmesen, hogy majd jobb lesz. Amíg a Tsh-mat próbáltuk letornázni, addig legalább reménykedhettem, hogy majd ha beáll, akkor én is jobban leszek. De már hónapok óta 2 alatt van, és én még mindig rosszul vagyok. Belefáradtam... Kérem doktornő, mit tehetnénk ellene, csak Élni akarom, és nem átvészelni az életem! Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező!

A TSH szint ha rendben van, akkor a panaszait már nem lehet a pajzsmirigyre fogni. Érdemes lenne valamilyen testmozgásra rávennie magát, illetve a Xanax adagot megnézni, hogy nem túl sok-e. De ezt a kezelőorvossal meg kell beszélnie.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2015. február 22., 14:02; Megválaszolva: 2015. február 26., 18:56
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint