Szedhető-e együtt a Lipidil Supra és az L-Thyroxin nevű gyógyszer

Tisztelt Doktor Úr! Hipotierózis miatt L-Thyroxint szedek napi 120mkg adagot.Szedhető-e ez mellett a Lipidil Suprából napi fél tabletta magas vérzsír miatt? Ha nem, miért nem? Mielőbbi válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy csökkent működés témában

Tisztelt kérdező!

A Lipidilt felíró orvossal javaslom, hogy beszélje meg ezt a kérdést, mert én nem ismerem az ön egészségi állapotának egyéb részleteit, így nem tudom eldönteni ezt a kérdést.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2014. június 19., 09:48; Megválaszolva: 2014. június 28., 12:46
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Normális vércukor mellett is lehet...
Pajzsmirigy,nyirok csomók
Szputnyik - Hashimoto
Inzulinrezisztencia? Esetleg...