Fitoösztrogéntől lehetnék nőies?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 16 éves vagyok, de még nem fejlődtem ki rendesen. (egyenes csípő, kicsi mell, fenék)Rátaláltam egy fitoösztrogénre, pueraria mirifica a neve, természetes növényi ösztrogéneket tartalmaz és többen számoltak be mell és csípőnövekedésről. Lehetséges, hogy megnövelné nekem is azáltal, hogy növekedne az ösztrogénszintem? Ha jól tudom hozzákapcsolódik a hormonokhoz. Vagy esetleg hormonpótló készítmény? endokrinológus? Nem akarok így élni! Ha bármi lehetőség van kérem írja le.. vagy még fejlődhetek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a nőies alkat hiánya témában

Tisztelt kérdező! Ön még a fejlődés szakaszában van valószínűleg, így további nőiesedése is várható. Inkább hízzon picit, mint bizonytalan származású "csodaszereket" fogyasszon.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2014. június 05., 20:13; Megválaszolva: 2014. június 09., 17:58
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás