Pajzsmirigy túlműködés

Tisztelt Cím. Babát tervezünk a párommal és a TSH szintem 4, 16 erre gyógyszert kaptam, hogy levigyék 1-2 közé az értéket. Az az érdekes, hogy ugyanazt a gyógyszert kaptam (Letrox), amit egyik ismerősöm alul működésre, illetve D vitamint. Ez lehetséges, hogy mindkét esetben használható ugyanaz a gyógyszer, úgy hogy egyikünknél sem volt izotóp kezelés? Más gyógyszert nem kaptam pajzsmirigy kezelésre. Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza a pajzsmirigy csökkent működés témában

Tisztelt Kérdező! Az emelkedett TSH érték a pajzsmirigy csökkent ("alul") működésére utal, ennek kezelésére szolgál a Letrox.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. június 04., 21:27; Megválaszolva: 2014. június 04., 22:26
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás