Adenomám van valószínűleg?

ACTH 65.87 pg/ml Lehetséges mellékvese és hypofízis adenoma? köszönöm! Áné Ági

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a ACTH témában

Tisztelt kérdező! Minden labor más referencia tartománnyal dogozik, így a lelete ennek hiányában számomra nem értékelhető. Egy lelet nem lelet. A panaszok és az egyéb laborértékek vizsgálata is szükséges. Endokrinológust javaslok felkeresni.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2014. május 09., 13:46; Megválaszolva: 2014. május 13., 11:26
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás