TSH gyermekvállaláshoz

Tisztelt Doktornő! Igaz-e, hogy a TSH értékének gyermekvállaláshoz 1 közelinek kell lennie, hiába esik amúgy a megadott referenciatartományba az érték, ha ennél magasabb, az problémára utal? Az én TSH-m 3.66, ref. tartomány 0.38-4.9. Köszönöm válaszát!

Dr. Fáklya Mónika válasza TSH témában

Tisztelt kérdező!

Erről megoszlanak a vélemények. Ezzel az értékkel is teherbe eshet véleményem szerint.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2012. december 16., 22:16 ;Megválaszolva: 2012. december 19., 17:06
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Mi a teendő?
T. Doktor Nő! Vérképemben vannak megcsillagozott eredmények, ezzel kapcsolatosan szeretném megkérdezni, hogy mi lenne a teendőm? Serum HDL...
Pajzsmirigy alulműködés? TSH
Tisztelt Hölgyem/Uram! Nemrégiben csináltattam magán laborban egy teljes vérképet, beleértve a pajzsmirigy hormonokat is, eredményeim az alábbiak...
Alacsony tsh
Laboreredmenyem tsh: 0, 39 T4 0, 91 ng/dL T3 2, 96 pg/mL Ezen ertekek utalhatnak pajzsmirigy problemara? Kell velemfoglalkozni? Koszonettel
TSH ÉRTÉK CSÖKKENÉSE, L-Thyroxin...
Tisztelt Cím! Vidéken lakom és sajnos minden közelben lévő pajzsmirigy szakorvos szabadságon van, ezért kérném a segítségüket. A múlt heti...
Pajzsmirigy Alulműkődés
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Minden évben elvégeztetek egy teljes vérkép illetve vizeletvizsgálatot szűrés jelleggel. Eddig sosem akadt problémám és...