LH szint növelés

Jó napot! Az endokrinológusom choragon 5000 NE injekciót írt fel az ismeretlen eredetű szabad tesztoszteron szintemre és az ezzel járó libidócsökkenésemre (FAI: 59, teszt: 18, shbg: 31, lh: 4, 3, fsh: 2, 4) . Ő azt mondta, hogy ennek a gyógyszernek semmilyen káros mellékhatása nem lesz, de a tájékoztatójában többek közt mellnövekedésről olvastam (vagy ezt csak nőknél? ) , valamint tartok a gyógyszer nélküli LH termelésem csökkenésétől is. A kérdésem lényegében, hogy a mellnövekedés és a negatív visszacsatolás felléphet-e az esetemben ön szerint? F/21 Köszönöm szépen előre is a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza tesztoszteron szint és libidócsökkenés témában

Tisztelt kérdező!

Az ön kórelőzményét, tüneteit nem ismerem, és sajnos a leírt laboradatok sem értelmezhetőek mértékegység és referencia tartomány megadása nélkül. Endokrinológusát keresse fel.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2012. augusztus 01., 11:24; Megválaszolva: 2012. augusztus 02., 18:49
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint