LH szint növelés

Jó napot! Az endokrinológusom choragon 5000 NE injekciót írt fel az ismeretlen eredetű szabad tesztoszteron szintemre és az ezzel járó libidócsökkenésemre (FAI: 59, teszt: 18, shbg: 31, lh: 4, 3, fsh: 2, 4) . Ő azt mondta, hogy ennek a gyógyszernek semmilyen káros mellékhatása nem lesz, de a tájékoztatójában többek közt mellnövekedésről olvastam (vagy ezt csak nőknél? ) , valamint tartok a gyógyszer nélküli LH termelésem csökkenésétől is. A kérdésem lényegében, hogy a mellnövekedés és a negatív visszacsatolás felléphet-e az esetemben ön szerint? F/21 Köszönöm szépen előre is a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza tesztoszteron szint és libidócsökkenés témában

Tisztelt kérdező!

Az ön kórelőzményét, tüneteit nem ismerem, és sajnos a leírt laboradatok sem értelmezhetőek mértékegység és referencia tartomány megadása nélkül. Endokrinológusát keresse fel.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2012. augusztus 01., 11:24; Megválaszolva: 2012. augusztus 02., 18:49
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Vérkép eredmény
Tisztelt Doktor úr/Doktor nő! Frissen lettem 23 éves, sajnos nem sportolok, (mindössze napi körülbelül fél óra séta.) testmagasságom 177 cm...
Pajzsmirigy lelet
Kedves Doktor Úr/Doktornő! A mai napon kapott pajzsmirigy ultrahang leletemről szeretném a véleményét kérni! "A pajzsmirigy lebenyek minimálisan...
Érdemes endokrinológust felkeresni?
Tisztelt Doktor nő / Doktor úr! Nemrégiben volt egy nagylabor vérvételem, ahol a következő eredményeket kaptam: TSH 6,27 (0,55-4,78) | szabad T4...
Pajzsmirigy alulműködés?
Tisztelt Doktornő! Vérmintából véve az alábbi pajzsmiriggyel kapcsolatos értékeim vannak: FT4: 9.98 pmol/l (referencia: 7,86-14,41) TSH: 2,783...
Pajzsmirigy és nemi vágy
Üdvözlöm! 50 éves vagyok, 15 éve diagnosztizáltak nálam autoimmun pajzsmirigy betegséget. 10 éve szedek Letrox tablettát, egészen a tavalyi évig...