vérképemmel gond van

korai szőrnövekedés miatt, erős izzadás és kopaszodás miaat elég elzárkozott lettem ezért elmentem egy endokronológushoz és csináltatott velem egy vérvételt. Ezekből az adatokból lehet következtettni ezekre a problémákra és ha igen hogyan lehetne orvosolni? Most szedek fürészpálmát és cinket a magas tesztoszteron szint ellen és csökkent is mert 35.7 volt 1-2 héttel azelőtt

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza endokrinológia témában

Tisztelt kérdező!

Jelentős eltérés nincsen, enyhe laboreltéréseit kontrollálni fogják vélhetően. Endokrinológiára a kontroll időpontjában menjen majd vissza.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2012. július 16., 16:32; Megválaszolva: 2012. július 19., 15:43
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint
Pajzsmirigy aspirációs citológiai...