pajzsmirigy túlműködés

mi a teendő pajmirigy túlműködése esetén? mit kell pótolni a szervezetből? annyit észleltem a nyakamon kissé megduzzad de van mikor nem látszik csak néha! valamint olykor magas a pulzusom szivritmuszavar is előfordul! erre már van egy gyógyszerem Huma pronol! ebből negyedet szoktam bevenni és attól enyhül a szívverés.a súlyom nemváltozik.évek óta ugyan annyi.azzal nincs gond.viszont 1-2éve a szemem alatt kialakult fehér folt...olvastam h az vitilligo.voltam bőrgyógyásznál vele írt rá szteroidos kenőcsöt! egy éve kenem de a folt nem kisebbedett.máshol egyenlőre nem észleltem új foltot.nem szeretném ha tovább terjedne.azt olvastam h ezek a foltok a pajmirigy rendellenes műkődése esetén is kialakulhatnak....első dolgom most a vérvétel lesz.azon kívül itton tudok vmit hozzájárulni a gyógyulásomhoz? mit szabad ennem? mit nem? előre is köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy témában

Tisztelt kérdező!

Tünetei alapján javaslom, hogy végeztessen pajzsmirigy hormon szint vizsgálatot mihamarabb. A kezelés az eredménytől függ, így erre általánosságban nincs recept.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2012. június 25., 13:28; Megválaszolva: 2012. július 02., 17:07
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy lelet
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...