prolactinszint csökkentés férfiaknál

Vőm prolactinszintje magasabb mint a megengedett, ezért elég kevés az ivarsejt száma és elég lassú mozgásúak.Sajnos spontán módon a lányom nem tudott teherbe esni, de az első inszeminációval sem.Lehet e gyógyszerrel kezelni egy férfit ilyen esetben, hogy ez a szint lejjebb menjen. Vitaminokat mint Ferr14 D vitamin C vitamin szedett. ez csak pénz kidobás.Férfiaknak nem javasolják ilyen esetben a Norprolactot, vagy a bromocriptint? Várom javaslatát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza prolaktin témában

Tisztelt kérdező!

Férfi is szedheti ezeket a gyógyszereket. Endokrinológus tanácsát javaslom kikérni.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2012. június 23., 07:28; Megválaszolva: 2012. június 25., 20:21
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése
Jód tartalmú magzatvédő vitamin
Pajzsmirigy antitest érték
Terhességi pajzsmirigy értékek