Pajzs mirigy

Üdvözlöm nekem a következő lenne a problémám nem régiben pánik roham szerű rosszul lét jött rám magas lett a vérnyomásom írtak rá gyógyszert az szedem a vérnyomásom tökéletes de a pánik roham az nem múlt el.Elmentem vérvételre a leletemben magas volt a koleszterinem kaptam rá gyógyszert azt is szedem de még akkor sem múlt el a pánik rohamom.Vissza mentem az orvoshoz kaptam frontint de ez sem ért semmit ezért ezt nem is szedem. Az interneten pánik rohamos blogokban turkálva találtan egy olyat akinek segített a nap fény a pánik rohamon a d-vitamin miatt.Ekkor a feleségem ide adta a kislányunk már nem használt vigantol-ját reggel este szedtem és el múltak a rohamok.Örültem hogy vége oké elmúlt abba hagytam a vigantol szedését de a rohamok újra jöttek most ismét szedem és semmi bajom nincs. A vigantol használati utasításán láttam hogy pajzsmirigy alul működésre is jó.Ezért jobban utána néztem a dolgoknak és meg találtam, hogy a pajzsmirigy alul működés főbb tünetei a pánik roham, magas vérnyomás, és a koleszterin szint emelkedés.Lehet hogy azért vagyok jobban a vigantol-tól mert pajzs mirigy problémám van? Ha pajzs mirigy gondom van azt lehet gyógyszerrel kezelni, és ha ez okozza a pánik rohamokat akkor ha pajzs mirigyet kezelik a rohamok végleg meg szűnnek? Nekem még nem nézték soha a pajzs mirigy működésemet sem vizsgálva sem vérvételen de az előző leletemen a CRP az 5 volt lehet hogy azért magasabb mert alulműködik a pajzs mirigyem.? És ha ezt kezelik akkor lehet, hogy a vérnyomásom, és a koleszterinem is vissza áll eredeti állapotújára? Válaszát előre is köszönöm.János

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pánikbetegség témában

Tisztelt kérdező!

A CRP-nek nincs köze a problémáihoz. A pajzsmirigyműködése felől egy egyszerű vérvétel után megnyugodhat, nézesse meg. Leginkább pszichiáter segítségének kérését javaslom önnek. A pánikbetegség ma már kezelhető.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. június 17., 00:47; Megválaszolva: 2012. június 17., 22:57
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Oltasson-e az immunbeteg?
Tisztelt Immunológus! Autoimmun pajzsmirigy-alulműködéssel javasolt-e beadatni a Covid 19 elleni védőoltást, nem okoz-e nagyobb kárt az immunválasz a...
Alacsony LH Fsh tesztoszteron
Jónapot kívánok. "Pubertás" időszakomban is éreztem hogy teljesen más vagyok mint a többi. Elsősorban 17 éves koromban vettem észre hogy nem...
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése