Nővekedési hormon

Egy olyan kérdésem lenne, hogy növekedési hormon kezelést kaphatnék-e.168 cm magas vagyok, és eléggé zavar hogy az osztályomból majdnem minden fiú 180 cm fölött van. Ha csak 10 centit nőhetnék, boldog lennék. Előre is köszönöm a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Svábhegyi Gyógyintézet válasza növekedés témában

Kedves Kérdező!

Ha a csontnövekedés befejeződött, akkor hormonálisan sem lehet a testmagasságot megnövelni.

Ha még nem fejeződött be, akkor az egyéni genetikai adottság függvényében még változni fog a testmagasság is.

A 168 cm egyébként nem extrém alacsony magasság.

Üdvözlettel,

dr. Székely Zsuzsanna

Svábhegyi Gyógyintézet

www.svabhegy.eu

Kérdés: 2012. június 06., 22:49; Megválaszolva: 2012. június 14., 17:03
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése
Jód tartalmú magzatvédő vitamin
Pajzsmirigy antitest érték
Terhességi pajzsmirigy értékek