• Pajzsmirigy alulműködés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2011 nov.ben műtöttek p.mirigyre.tojás nagyságú göböt vettek ki.az endokrin.ra augusztusra kaptam időpontot.a sebészet minden gyógyszerek nélkül elbocsájtott.csak az a baj hogy olvastam az alulműködésről az oldalukon, és minden tünet ugyanaz amit önök feltüntetnek(hízás, fáradtság, lelassult gondolkodás, duzzadt lábfej, és arc, stb.)mivel én elég sok időnek tartom az időpontot a vizsgálatra, szeretném kérdezni hogy van e addig is valami megoldás, ennek a folyamatnak a megállítására, mert nagyon rossz így a közérzetem, még a cipőmet is nehezen tudom felvenni.annál is inkább mert szeretnék dolgozni, de így nem igazán merek.válaszukat tisztelettel köszönöm:balogh gyula.

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy alulműködés témában

        Tisztelt kérdező! A pajzsmirigy működése a háziorvos által is kezdeményezhető TSH vizsgálattal megoldható, ami egy vérvételt jelent önnek. Ha ez az értéke rendben van, akkor a pajzsmirigye nem működik alul, más okot kell keresni panaszai hátterében. Javaslom, keresse fel háziorvosát.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2012. április 17., 16:44; Megválaszolva: 2012. április 19., 19:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: