Hirtelen hízás!

Jó napot! Tavaly Augusztusban hagytam abba a már 5 éve szedett fogamzásgátlót (Yadine). Azóta folyamatosan össze vissza jön meg a menstruációm, és December óta folyamatosan hízom! plusz 30 kgnál tartok. Pedig nem eszek többet mint eddig, sőt kevesebbet is. Akárhogy tornázom, sportolok nem akar lemenni! Semmi energiám nincs már, a vérnyomásom sokszor magas, a fejem fáj, főleg a fülemnél van nyomás...kezdek rosszabbul is látni és folyton fáj a hasam! Aludni meg alig bírok! Várom mielőbbi válaszát! Üdv

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hízás témában

Kedves Kérdező! A panaszai nem valószínű, hogy a fogamzásgátló elhagyásával függenének össze, így keresse fel sürgősen a héziorvosát és vizsgáltassa ki magát. Mindenképp javasolt csináltatni egy vérvételt és vizeletvizsgálatot, illetve a pajzsmirigyét, a hormonháztartását és a vérnyomását is nézesse meg!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. április 17., 09:36; Megválaszolva: 2012. április 18., 12:59
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás
Pajzsmirigy
Tsh ingadozik
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirígy