Mellbimbó váladékozás férinál

Üdvözlöm 21éves férfi vagyok, a problémám, hogy lassan fél éve váladékozik a mellbimbóm. Gynecomastiát állapítottak meg nálam még 17 éves koromban, azt mondták, hogy majd elmúlik a kamaszkor végén. Sajnos nem múlt el, és most már egy nagy csomót is érzek a jobb mellemben. Voltam megint orvosnál, épp a vérvétel eredményét várom. Mi okozhatja ezt? Milyen vizsgálatok, kezelések lehetnek szükségesek? Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a gynecomastia témában

Tisztelt kérdező! Mindenképpen javaslom, hogy keressen fel endokrinológust. A tünetei prolactin túltermelésre utalnak, és ezt kezelni kell.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. április 11., 22:59; Megválaszolva: 2012. április 13., 22:47
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás
Pajzsmirigy
Tsh ingadozik
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirígy