• Fogamzasgatló es pajzsmirigy csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Ur/No! Pajzsmirigy csomot talalt az orvos. Szedhetek fogamzasgatlot? Karissa volt felirva korabban. Valamire kulonosebben fel kell figyelni ilyenkor? Es egy esetleges terhesseget befolyasol ez a csomo? Koszonom szepen!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajszmirigygöb témában

        Tisztelt kérdező! Szedhet fogamzásgátlót.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2012. április 10., 21:53; Megválaszolva: 2012. április 13., 22:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: