• pajzsmirigy betegség mellett szedhető-e fogamzásgátló tbl-a?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedved Dr.-nő Dr.-Úr. Kérdésem az lenne, hogy lányom aki 17 éves szedhet-e fogamzásgátlót amellet, hogy 11 éves kora óta probléma van a pajzsmirigy működésével. Állandó ellenőrzésekre járunk és hol jó, hol nem, az eredménye. Vagyis gyógyszer szedésre legtöbbször szüksége van. Jelenleg is szedi az L-Thyroxint 50mg. félszem naponta.Nőgyógyászatra készülünk menni Erős görcsei, fájdalamai vannak menszesze 1-2 napján amit sajnos csak injekció állít ki legtöbbször. Mitől adódhat ez a probléma? Mit javasolnak, tanácsolnak? Köszönöm válaszukat Juhászné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező! Kérem, hogy írja meg, hogy pontosan milyen típusú pajzsmirigy betegsége van lányának, másolja be az ambuláns lapról a diagnózist, ez fontos a válaszadáshoz!


        Kérdés: 2012. április 04., 19:37; Megválaszolva: 2012. április 05., 13:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: