• Pajzsmirigy rendellenesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornö! Arra lennék kíváncsi, hogy amennyiben nemrég voltam egy pajzsmirigy vizsgálaton, ahol vért vettek, ultrahangos és izotópos vizsgálatot végeztek, az eredmények ismeretében két hetes tiroxinszedést rendeltek el, és ezt követöen a 14. napon megismétlik a vizsgálatot, ez milyen pajzsmirigy rendellenességre utalhat? (Az eredményeket nem kaptam kézhez, így több információm nincs.) Válaszát elöre is köszönöm!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! A tiroxin szedését pajzsmirigy alulműködésnél rendelik el, de nem csak 2 hétre. Sajnos nem tudok az eredmények nélkül ennél pontosabb választ adni.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 19., 14:44; Megválaszolva: 2012. március 22., 20:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: