Hashimoto okozta a szemöldök kihullását?

Tisztelt Doktor úr / Doktornő! 2 éve diagnosztizáltak Hashimotoval, 9 hónapja szültem kisfiamat, azóta enyhe túlműködésem van, de már csökkentettem a Letrox-adagomat, és folyamatosan ellenőrzésre járok. Viszont szülés óta kihullott a bal szemöldökömnek nemcsak a széle, hanem a fele. Okozhatta-e a kihullást az enyhe túlműködés, és vissza fog-e nőni? Miért csak a bal szemöldökömet érinti? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

Tisztelt kérdező! A pajzsmirigy betegségei okozhatnak szemöldökhullást és jellegzetesen annak a külső széle hullik el. Azt, hogy visszanő-e, sajnos nem lehet megjósolni. A jó hormonszint beállítás mindenesetre segíti ezt.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2012. március 19., 14:28; Megválaszolva: 2012. március 22., 20:23
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás
Pajzsmirigy
Tsh ingadozik
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirígy